KING'S BOUTIQUE

KING'S BOUTIQUE King's Boutique

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 643 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij King's Boutique. Meer weten? Ontdek meer

28 apr 2022 om 10:54 Eten kwam een uur later aan dan aangegeven, was koud en het extra betaald ei lag niet op de hamburger :(
21 apr 2022 om 21:26 Goede burger, lekkere saus. Sneller gebracht dan aangetoond.
1 apr 2022 om 20:44 We ordered burger with fries but they forgot the fries, which were delivered after an hour and a half :(
28 mrt 2022 om 7:43 Good food, delayed delivery by 40 minutes .
26 mrt 2022 om 22:23 Langer dan vermeld moeten wachten dan er vermeld stond met als gevolg dat de burgers en de frieten ijskoud waren. Jammer maar niet voor herhaling vatbaar
25 mrt 2022 om 22:10 Lekker zoals altijd!
23 mrt 2022 om 21:11 40 min te laat en het eten gewoon koud
13 feb 2022 om 9:07 30 minuten langer moeten wachten op mijn bestelling dan voorzien. Hierdoor was het eten al koud,
12 feb 2022 om 11:34 Te lang moeten wachten waardoor eten ook niet meer warm… spijtig want wanneer het warm moest zijn zou het zeker lekker zijn!
11 feb 2022 om 21:08 Nooit meer. Als je de levertijd niet kan garanderen moet je het ook niet op je website zitten. We hebben 2 uur moeten wachten. Toen ik belde na een 75 minuten. Zeiden ze dat ze ermee bezig waren en gingen verzenden. Na 75 minuten. Zeker geen aanrader
11 feb 2022 om 16:13 Vriendelijke en goede service
10 feb 2022 om 21:21 Eten was super maar ze waren 30 min voor tijd, wel een beetje lastig als je dan nog aan het werk bent. Nu beter te vroeg dan te laat maar toch niet ideaal.